SciELO - Scientific Electronic Library Online

 
 número15Importância da Intervenção Nutri-cional na Anemia da FanconiAlimentação Adequada e Sustentabilidade Social índice de autoresíndice de assuntosPesquisa de artigos
Home Pagelista alfabética de periódicos  

Serviços Personalizados

Journal

Artigo

Indicadores

Links relacionados

  • Não possue artigos similaresSimilares em SciELO

Compartilhar


Revista Nutrícias

versão On-line ISSN 2182-7230

Resumo

SOUSA, Mafalda; AMARAL, Rita  e  OLIVEIRA, Beatriz. Good Practices that Contribute to Sushi Quality in Restaurants. Nutrícias [online]. 2012, n.15, pp.31-33. ISSN 2182-7230.

In some countries, to prepare sushi is mandatory using frozen fish. Portugal is out of this imposition. This review aims to define a set of good manufacturing practices to produce sushi, describe nutritional properties and possible contraindications of sushi consumption. In Portugal, information on consumption and foodborne diseases from sushi is scarse. More research is needed on this subject.

Palavras-chave : Sushi; Good manufacturing practices; Restaurants; Nutritional information.

        · resumo em Português     · texto em Português     · Português ( pdf )

 

Creative Commons License Todo o conteúdo deste periódico, exceto onde está identificado, está licenciado sob uma Licença Creative Commons